Брелок з кодом сумісний з Mifare Plus S 2K 7B UID плоский

В наявності
0
Код товару: 1760
Артикул: 1760

Доступні варіанти

46.98грн
 
Безкоштовна доставка
при повній передплаті
вiд 2000 грн
Скорочений опис
Брелок з кодом Mifare Plus плоский Mifare Plus плоский у вигляді брелка для радіочастотної ідентифікації в системах СКД та домофонних системах. Являє собою симпатичний брелок у формі плоскої краплі, виготовлений з ABS п... Читати далі...
Загальні характеристики
Повна назва Брелок з кодом сумісний з Mifare Plus S 2K 7B UID плоский Робоча частота 13.56 MHz Тип чипу Mifare
Всі характеристики


Брелок з кодом Mifare Plus плоский


Mifare Plus плоский у вигляді брелка для радіочастотної ідентифікації в системах СКД та домофонних системах. Являє собою симпатичний брелок у формі плоскої краплі, виготовлений з ABS пластику, в яку поміщено чип з антеною. Брелок є водонепроникним і стійким до ударів. Представлений у синьому кольорі. Стосовно технічного боку – це RFID брелок, в який поміщено чип та відповідну антену, для прийому та передачі інформації. Брелок працює по технології радіочастотної ідентифікації (RFID) та згідно зі стандартом Mifare. Робоча частота даного ідентифікатора складає 13,56 MHz. Унікальний ідентифікаційний номер карти (UID) є неповторним, і не піддається змінам. Він записаний у пам’ять чипа на заводі, при його виробництві. Mifare Plus  володіє високою швидкістю передачі даних, що складає від 106 до 848 Кбіт / сек. Пам’ять EEPROM може бути багаторазово перезаписана, близько 200 000 циклів, та має статус RW (Read & Write), а дані зберігаються не менше 10 років.


Анти колізія

Також Mifare Plus плоский підтримує функцію анти колізії. Ця функція дозволяє одночасно керувати декількома ідентифікаторами в полі. Алгоритм анти колізії вибирає кожен ідентифікатор індивідуально і гарантує, що виконання транзакції з вибраним ідентифікатором здійснюється правильно, без впливу іншого ідентифікатора в полі. Функція анти колізії базується на індивідуальному серійному номері, що називається унікальною ідентифікацією (UID).



Застосування

Брелок з кодом Mifare Plus виступає в ролі електронного радіочастотного ідентифікатора доступу в системах контролю доступом, побудованих на технології Mifare. Домофонні системи нових зразків, такі як Eltis, Cyfral, Metakom, Vizit, КС та інші, також працюють із даними ідентифікаторами. Щоб користуватись брелком, достатньо записати його у пам’ять контролера систем контролю доступу чи домофонних систем.






Роботи з ідентифікатором

Роботи із брелком Mifare Plus можна проводити за допомогою пристрою з відповідним програмним забезпеченням. Завдяки чому ви можете проводити налаштування чипу, вносити, редагувати та видаляти дані із пам’яті EEPROM. Вище згадане обладнання ви можете придбати у нас, та отримати професійну консультацію щодо особливостей роботи.




Технічні характеристики

  • Довжина UID: 7 байтів
  • Робоча частота: 13,56 МГц
  • Швидкість передачі даних: від 106 до 848 Кбіт / сек.
  • Кількість перезаписів: до 200 000
  • Термін зберігання даних: 10 років
  • Обсяг пам'яті: від 2 до 4 Кбайт EEPROM
  • Блок захисту даних: 1 блок виявляє права доступу та секретні ключі до відповідних секторів
  • Спосіб захисту: протокол шифрування AES 128 біт Додатково: функція антиколозії, яка запобігає взаємному впливу декількох карт, які знаходяться в полі зчитувача шляхом незалежної адресації кожного ключа
За додатковою інформацією звертайтесь до наших менеджерів.

Загальні
Повна назва Брелок з кодом сумісний з Mifare Plus S 2K 7B UID плоский
Робоча частота 13.56 MHz
Общие
Тип чипу Mifare

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.