Браслет з кодом №5 сумісний з Mifare 1K змійка

В наявності
0
Код товару: 1438
Артикул: 1438

Доступні варіанти

20.25грн
 
Безкоштовна доставка
при повній передплаті
вiд 2000 грн
Скорочений опис
Браслет з кодом №5 сумісний з Mifare 1K змійкаБраслет з кодом Mifare 1K змійка є ідентифікатором доступу в системах СКД і домофонних системах, які працюють на частоті 13.56 MHz і підтримують стандарт Mifare. Являє собо... Читати далі...
Загальні характеристики
Повна назва Браслет з кодом №5 сумісний з Mifare 1K змійка Робоча частота 13.56 MHz Відстань зчитування до 10 см Матеріал термопластичний поліуретан Розмір пам’яті 8192 bit Тип чипу Mifare
Всі характеристики


Браслет з кодом №5 сумісний з Mifare 1K змійка


Браслет з кодом Mifare 1K змійка є ідентифікатором доступу в системах СКД і домофонних системах, які працюють на частоті 13.56 MHz і підтримують стандарт Mifare. Являє собою симпатичний браслет з корпусом з ABS пластику, в який поміщений чип S50 з антеною. Ремінець браслета виготовлений з термопластичного поліуретану, що в свою чергу гарантує довговічність, еластичність і пружність ремінця. Браслети представлені в різних кольорах, і завдяки конструкторському рішенню ремінця - діаметр регулюється, а фіксація на руці досягається завдяки пружності цього ж ременя. Такий браслет не ламається, не боїться води і прекрасно лягає на руці, тим самим, не створюючи перешкоди вашим рухам. Він стає невідчутним на руці, тому не створює своєму власникові дискомфорту при його експлуатації. Браслет з кодом Mifare 1K змійка виготовлений з екологічно чистих матеріалів, тому не викликає ніяких алергічних реакцій.


Щодо технічної сторони

Це електронний радіочастотний ідентифікатор доступу з робочою частотою 13.56 MHz і з чіпом S50. Пам'ять чипа даного браслета становить 1024 byte.


Застосування

Тепер не потрібно переживати, що ви втратите свій ключ, адже він завжди буде знаходитися у вас на руці. Впровадження проходу «по-браслетах» буде відмінним рішенням для адміністрації спортивних клубів, дитячих ігрових кімнат, кімнат розваг, аквапарків, басейнів тощо. Також даний браслет може бути, як абонемент на ігри вашої улюбленої футбольної команди, квитком на концерт, пропуском на різні семінари, закриті зустрічі і просто, як ідентифікатор на прохідних заводів, фабрик, підприємств та ін. Такий браслет не боїться води і легких механічних навантажень , тому його можна використовувати як персональний ключик і пропуск в різних аквапарках, басейнах тощо. Якщо ви власник готелю або хостелу, або просто приватного будинку або квартири, яка здається подобово, то у вас є можливість роздати такі ідентифікатори доступу своїм постояльцям, що не переживаючи, що вони їх втратять.


Технічні параметри

  • Тип чипа: S50;
  • Робоча частота: 13.56 MHz;
  • Розмір пам'яті: 1024 byte (1 KB);
  • Протокол: ISO 144443A Mifare 1K Compatible
  • Відстань зчитування: до 10 см (залежить від геометрії антени зчитувача)
  • Тип ідентифікатора: електронний радіочастотний ідентифікатор доступу;
  • Режим роботи: безконтактний;
  • Форм-фактор: браслет;
  • Матеріал: ремінець - термопластичний поліуретан, корпус чипа - ABS пластик;
  • Колір: ремінець - різних кольорів, напівпрозорий, корпус для чипа – колір той же, що і в ремінця, з прозорим обідком;
  • Колір: жовтий, зелений, рожевий, синій, фіолетовий, червоний;
  • Клас захисту: IP 67;
  • Температура експлуатації: -40 ° С – 75 ° С;
  • Розміри: діаметр регулюється;
  • Вага: 17,4 г;

Загальні
Повна назва Браслет з кодом №5 сумісний з Mifare 1K змійка
Робоча частота 13.56 MHz
Общие
Відстань зчитування до 10 см
Матеріал термопластичний поліуретан
Розмір пам’яті 8192 bit
Тип чипу Mifare

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.